Απολύμανση

Απολύμανση

Στη BioSteam χρησιμοποιώντας μια γκάμα εξειδικευμένων μεθόδων απολύμανσης, εφαρμόζουμε κατά περίπτωση την πιο αποτελεσματική, βάσει της επιφάνειας ή του χώρου που πρόκειται να απολυμανθεί. Οι μέθοδοι αυτοί είναι απολύτως οικολογικοί και φιλικοί προς τον άνθρωπο ενώ παράλληλα απολύτως αποτελεσματικοί ως προς την εξάλειψη των επιβλαβών μικροοργανισμών και μικροβίων.

Προστατέψτε τον εαυτό σας και τους άλλους από τον Covid-19

Εάν ο Covid-19 εξαπλώνεται στην κοινότητά σας, μείνετε ασφαλείς λαμβάνοντας μερικές απλές προφυλάξεις, όπως διατηρώντας την απαραίτητη απόσταση, φορώντας μάσκα, φροντίζοντας ώστε να είναι τα δωμάτια καλά αεριζόμενα, αποφεύγοντας τα πλήθη, καθαρίζοντας τα χέρια σας. Ελέγξτε τις τοπικές συμβουλές όπου ζείτε και εργάζεστε.

Αναλαμβάνουμε

  • Οικίες (Μονοκατοικίες, Κοινόχρηστους πολυκατοικιών, Διαμερίσματα)
  • Οχήματα (ιδιωτικά ή επαγγελματικά)
  • Σχολεία
  • Γραφεία
  • Καταστήματα
  • Γυμναστήρια
  • Ξενοδοχεία, Ενοικιαζόμενα
  • Γηροκομεία
  • Εστιατόρια
  • κ.α.
Απολύμανση με ατμό . Από ιούς, βακτήρια

Απολύμανση με ατμό

Με εφαρμογή σε μια μεγάλη γκάμα επιφανειών, η απολύμανση με ατμό  είναι η πλέον οικολογική λύση στην καταπολέμηση μικροβίων, βακτηρίων και ιών (συμπεριλαμβανομένου του Covid-19).

Η μεγάλη αποτελεσματικότητα της μεθόδου αυτής έγκειται στις υψηλότατες θερμοκρασίες του εφαρμοζόμενου ατμού (175 βαθμών κελσίου και πίεση 8 bar), οι οποίες εξουδετερώνουν όλους τους μικροοργανισμούς.

Η εφαρμογή γίνεται από εξειδικευμένο υπάλληλο με τελευταίας τεχνολογίας ατμοκαθαριστή Nilfisk.


Απολύμανση με e-spray

Στο οπλοστάσιό μας ενάντια στους παντός είδους επιβλαβείς μικροοργανισμούς βρίσκεται και το E-Spray της Comac.

Ο ψεκαστήρας χρησιμοποιεί τη μέθοδο της ηλεκτροστατικής επαγωγής που επιτρέπει τα σταγονίδια του απολυμαντικού να προσκολλώνται πάνω στις επιφάνειες ενώ εξασφαλίζει πλήρη κάλυψη 360ο.

Το απολυμαντικό που χρησιμοποιείται είναι εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ (εγκεκριμένο και κατά Covid-19) με υψηλή αποτελεσματικότητα, άμεση ενεργοποίηση και μεγάλη υπολειμματική δράση που όμως δεν αφήνει κατάλοιπα πάνω στις επιφάνειες.

Η χρήση του απολυμασμένου χώρου είναι εφικτή εντός μόλις 30′ από την εφαρμογή.

Απολύμανση με e-spray. Από ιούς, βακτήρια

Διεξάγετε προληπτικές απολυμάνσεις στους χώρους που ζείτε ή εργάζεστε για να μειώσετε τον κίνδυνο επιμόλυνσης στον εαυτό σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ιδιαίτερη φροντίδα στο θέμα της προληπτικής απολύμανσης χρήζουν οι οικογένειες με άτομα που εντάσσονται στις ευπαθείς ομάδες

Λάβετε προσφορά

Επικοινωνήστε μαζί μας και ενημερωθείτε άμεσα.