Καθαρισμός Σαλονιών

Βιοκαθαρισμός Σαλονιών

Kαθαρίστε και ανανεώστε το σαλόνι σας με βιοκαθαρισμό & πλύσιμο BioSteam! Όσο εσείς θα απολαμβάνετε ένα καθαρό σαλόνι που δεν έχει ανάγκη να “κρύβεται” κάτω από ριχτάρια, αφήστε τα παιδιά να εκφράζονται ελεύθερα και να μεγαλώνουν σε ένα υγιές περιβάλλον, απαλλαγμένο από βρωμιές και μικρόβια!

Πλεονεκτήματα των μεθόδων BioSteam

  • Ο καθαρισμός διενεργείτε στο χώρο σας εντός λίγων ωρών.
  • Μεγάλη αποτελεσματικότητα στην εις βάθος απομάκρυνση της βρωμιάς και στην ανανέωση των χρωμάτων.
  • Χρήση οικολογικών σκευασμάτων, κατάλληλων για οικίες με παιδιά ή κατοικίδια. Καμία επιβάρυνση για την υγεία ή το περιβάλλον
Εσωτερικός Βιο - καθαρισμός Σαλονιών

Εσωτερικός Βιοκαθαρισμός Σαλονιών

Ο εσωτερικός βιοκαθαρισμός του σαλονιού (πολυθρόνες και καναπέδες) διενεργείται με τον ίδιο τρόπο, το ίδιο σύστημα και την ίδια αποτελεσματικότητα  όπως αυτός του στρώματος ύπνου, ενώ προφανώς έχει και όμοια οφέλη για την υγιεινή του σπιτιού και την υγεία της οικογένειας.

Εφαρμόζεται το σύστημα POTEMA® που εξουδετερώνει και απομακρύνει τους μικροοργανισμούς (ακάρεα, μικρόβια, ιούς), ενώ κατόπιν εφαρμόζεται το POTEMA® Mattresses Clean Spray που αποτρέπει την άμεση μετεγκατάστασή τους.

Εξωτερικός Βιοκαθαρισμός Σαλονιών

Ο εξωτερικός βιοκαθαρισμός του σαλονιού απομακρύνει τους λεκέδες και τη συσσωρευμένη βρωμιά από τα υφάσματα των καναπέδων ή πολυθρόνων σας με βιολογικά απορρυπαντικά που δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον ή την υγεία σας. Καθαρίζουν αποτελεσματικά κάθε είδους ρύπους από την επιφάνεια των υφασμάτων λόγω χρόνιας χρήσης του σαλονιού και δίνουν νέα όψη στα έπιπλά σας. Με ισχυρή αναρρόφηση, απομακρύνεται το μεγαλύτερο μέρος της υγρασίας ώστε να είναι και πάλι διαθέσιμο το σαλόνι σας για χρήση εντός λίγων ωρών.

Το αποτέλεσμα αναζωογονεί τα χρώματα και σχέδια των υφασμάτων και δίνει νέα πνοή στο σαλόνι.

Εξωτερικός Βιο - καθαρισμός Σαλονιών
Καθαρισμός σαλονιού

Διαδικασία εξωτερικού καθαρισμούς & εξοπλισμός

Ο εξειδικευμένος τεχνικός θα επισκεφτεί το χώρο σας και αρχικά θα πραγματοποιήσει έναν έλεγχο του σαλονιού προκειμένου να εντοπίσει τυχόν ευαισθησίες των υφασμάτων.

Στη συνέχεια θα γίνει ενδελεχής καθαρισμός στα σημεία με έντονο πρόβλημα ρύπων με ειδικό οικολογικό απορρυπαντικό.

Κατόπιν προχωράμε στον γενικό καθαρισμό όλων των επιφανειών του σαλονιού με ειδικό μηχάνημα πλύσης- απόπλυσης που ξεβγάζει και ταυτόχρονα αναρροφά την υγρασία.

Τέλος το σαλόνι παραμένει ορισμένες ώρες για να αποβάλλει πλήρως την υγρασία προτού είναι έτοιμο και πάλι για χρήσης.